Bog & idéEva Bertelsen

Bøger skrevet af Eva Bertelsen

Læs mere om Eva Bertelsen
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Materialitet og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Materialitet og læringSune Jon Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Materialitet og læring

Mere om Eva Bertelsen

Eva Bertelsen har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bertelsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Materialitet og læring" udgivet af Gyldendal - "Forandringer af ’universitet’ gennem nybyggeri? " i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Pædagogiske perspektiver på arbejdsliv" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Eva Bertelsen

Du kan finde seks bøger af Eva Bertelsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Eva Bertelsen bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Bertelsen opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" af Eva Bertelsen

Det er muligt at købe Eva Bertelsens "Klassisk og moderne pædagogisk teori" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Eva Bertelsen "Materialitet og læring"

Det er muligt at købe Eva Bertelsens "Materialitet og læring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Bertelsen