Bog & idéEva Charlotte Toth

Bøger skrevet af Eva Charlotte Toth

Læs mere om Eva Charlotte Toth
1 produkter
1 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
799,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik

Mere om Eva Charlotte Toth

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Eva Charlotte Toth. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Toth.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Klinik" udgivet af Munksgaard

Bøger af Eva Charlotte Toth

Du kan bestille tre bøger af Eva Charlotte Toth her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Eva Charlotte Toth kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Toth er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Eva Charlotte Toths "Klinik"

Det er muligt at købe Eva Charlotte Toths "Klinik" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Grundbog i sygepleje". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kræftsygepleje" af Eva Charlotte Toth

Det er muligt at købe Eva Charlotte Toths "Kræftsygepleje" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Charlotte Toth