Bog & idéEva Damsgård

Bøger skrevet af Eva Damsgård

Læs mere om Eva Damsgård
1 produkter
1 produkter
Præstø Krønike
Præstø KrønikeEva Damsgård
279,95 DKK
Hardback
(0)
Præstø Krønike

Mere om Eva Damsgård

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Eva Damsgård. På listen nedenfor har du de nyeste af Damsgårds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det beskidte spil" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det beskidte spil - Beretningen om hvorfor der gik 838 dage før Eddy og Søren kom hjem" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Eva Damsgård

Du kan købe to bøger af Eva Damsgård her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Damsgårds bøger fås i flere formater. Bøgerne af Damsgård er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det beskidte spil" af Eva Damsgård

"Det beskidte spil" er tilgængelig som e-bog. "Det beskidte spil" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Eva Damsgård "Det beskidte spil - Beretningen om hvorfor der gik 838 dage før Eddy og Søren kom hjem"

Det er muligt at købe Eva Damsgårds "Det beskidte spil - Beretningen om hvorfor der gik 838 dage før Eddy og Søren kom hjem" som lydbog. Når du køber "Det beskidte spil - Beretningen om hvorfor der gik 838 dage før Eddy og Søren kom hjem" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Damsgård