Bog & idéEva Dixen

Bøger skrevet af Eva Dixen

Læs mere om Eva Dixen
3 produkter
3 produkter
Som et espeløv
Som et espeløvEva Dixen
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Som et espeløv
Som et espeløv
STREAM
Som et espeløvEva Dixen
69,95 DKK
Lydbog
(1)
Som et espeløv
Som et espeløv
Som et espeløvEva Dixen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Som et espeløv

Mere om Eva Dixen

Eva Dixen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Som et espeløv". Den er publiceret af Muusmann Forlag på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Som et espeløv" af Eva Dixen

"Som et espeløv" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Muusmann Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Eva Dixen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Dixen