Bog & idéEva Ejlersen Wæhrens

Bøger skrevet af Eva Ejlersen Wæhrens

Læs mere om Eva Ejlersen Wæhrens
4 produkter
4 produkter
Almindelig daglig levevis - ADL
BOEGERTILSTAERKPRIS
Almindelig daglig levevis - ADLHanne Kaae Kristensen
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Almindelig daglig levevis - ADL
Ergoterapeutiske redskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapeutiske redskaberEva Wæhrens
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Ergoterapeutiske redskaber
OTIPM
BOEGERTILSTAERKPRIS
OTIPMAnne G. Fisher
323,96 DKK
Hæftet
(0)
OTIPM
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om Eva Ejlersen Wæhrens

Eva Ejlersen Wæhrens har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Wæhrens.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurorehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Nordisk aktivitetsvidenskab " i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapeutiske redskaber" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Almindelig daglig levevis - ADL" i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapeutiske redskaber" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Eva Ejlersen Wæhrens

Der er ti tilgængelige bøger af Eva Ejlersen Wæhrens hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Wæhrens' bøger fås i flere formater. Eva Ejlersen Wæhrens bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klinisk reumatologi" af Eva Ejlersen Wæhrens

Hos Bog & idé er "Klinisk reumatologi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Eva Ejlersen Wæhrens "Neurologi og neurorehabilitering"

Det er muligt at købe Eva Ejlersen Wæhrens' "Neurologi og neurorehabilitering" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Ejlersen Wæhrens