Bog & idéEva Ersbøll

Bøger skrevet af Eva Ersbøll

Læs mere om Eva Ersbøll
3 produkter
3 produkter
Udlændingeret
BOEGERTILSTAERKPRIS
UdlændingeretNiels Henrik Larsen
836,96 DKK
Hæftet
(0)
Udlændingeret
Dansk indfødsret i international og historisk belysning
Dansk indfødsret i international og historisk belysningEva Ersbøll
589,95 DKK
EBOG
(0)
Dansk indfødsret i international og historisk belysning
EU's charter
EU's charterEva Ersbøll
539,95 DKK
EBOG
(0)
EU's charter

Mere om Eva Ersbøll

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Eva Ersbøll. På listen nedenfor finder du de seneste af Ersbølls bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udlændingeret" udgivet af Djøf Forlag - "EU's charter" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Dansk indfødsret i international og historisk belysning" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "EU's Charter - i et menneskeretligt krydsfelt" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Eva Ersbølls bøger

Eva Ersbøll har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Ersbølls bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Ersbøll er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Udlændingeret" af Eva Ersbøll

Det er muligt at købe Eva Ersbølls "Udlændingeret" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

"EU's charter" af Eva Ersbøll

Hos Bog & idé er "EU's charter" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "EU's charter" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Ersbøll