Bog & idéEva F. Dahlgren

Bøger skrevet af Eva F. Dahlgren

Læs mere om Eva F. Dahlgren
1 produkter
1 produkter
Vad hände med barnen?
Vad hände med barnen?Eva F. Dahlgren
329,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Vad hände med barnen?

Mere om Eva F. Dahlgren

Du kan kun bestille en enkelt bog af Eva F. Dahlgren her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Vad hände med barnen?". Den er publiceret af Bokförlaget Forum på svensk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vad hände med barnen?" af Eva F. Dahlgren

Det er muligt at købe Eva F. Dahlgrens "Vad hände med barnen?" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Bokförlaget Forum.

Endnu en af Eva F. Dahlgren skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eva F. Dahlgren