Bog & idéEva Gerdts

Bøger skrevet af Eva Gerdts

Læs mere om Eva Gerdts
1 produkter
1 produkter
Kvinnehjerter : en medisinsk fagbok om vanlige hjertesykdommer
Kvinnehjerter : en medisinsk fagbok om vanlige hjertesykdommerEva Gerdts
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvinnehjerter : en medisinsk fagbok om vanlige hjertesykdommer

Mere om Eva Gerdts

Eva Gerdts har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kvinnehjerter : en medisinsk fagbok om vanlige hjertesykdommer". Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kvinnehjerter : en medisinsk fagbok om vanlige hjertesykdommer" af Eva Gerdts

"Kvinnehjerter : en medisinsk fagbok om vanlige hjertesykdommer" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.

Endnu en af Eva Gerdts skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Gerdts