Bog & idéEva Gro Andersen

Bøger skrevet af Eva Gro Andersen

Læs mere om Eva Gro Andersen
2 produkter
2 produkter
Tango og andre tilstande
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tango og andre tilstandeEva Gro Andersen
199,16 DKK
Hæftet
(0)
Tango og andre tilstande
Tango og andre tilstande
Tango og andre tilstandeEva Gro Andersen
159,95 DKK
EBOG
(0)
Tango og andre tilstande

Mere om Eva Gro Andersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Eva Gro Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Gro Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Halfdanske digte af halvkendte forfattere" udgivet af Hagla - "Laila, Leo, Lolita m.fl" udgivet af Jorinde & Joringel

Mere om Eva Gro Andersens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Eva Gro Andersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Eva Gro Andersen kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Gro Andersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Halfdanske digte af halvkendte forfattere" af Eva Gro Andersen

"Halfdanske digte af halvkendte forfattere" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Hagla, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Laila, Leo, Lolita m.fl" af Eva Gro Andersen

Hos Bog & idé er "Laila, Leo, Lolita m.fl" tilgængelig som limryg. Dette er en også en fantastisk bog fra Gro Andersen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jorinde & Joringel.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Gro Andersen