Bog & idéEva Hoffmann

Bøger skrevet af Eva Hoffmann

Læs mere om Eva Hoffmann
2 produkter
2 produkter
At studere sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
At studere sygeplejeVibeke Røn Noer
224,96 DKK
Hæftet
(0)
At studere sygepleje
At studere sygepleje
At studere sygeplejeEva Hoffmann
159,95 DKK
EBOG
(0)
At studere sygepleje

Mere om Eva Hoffmann

Hvis du søger en bog af Eva Hoffmann, finder du et stort udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hoffmanns nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At studere sygepleje" udgivet af Gads Forlag - "At studere sygepleje" udgivet af Gads Forlag

Eva Hoffmanns bøger

Du kan købe to bøger af Eva Hoffmann her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Hoffmanns bøger kommer i flere formater. Hoffmanns bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gads Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"At studere sygepleje" af Eva Hoffmann

Hos Bog & idé er "At studere sygepleje" tilgængelig som ebog. "At studere sygepleje" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

Eva Hoffmann "At studere sygepleje"

Det er muligt at købe Eva Hoffmanns "At studere sygepleje" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Hoffmann