Bog & idéEva Iversen

Bøger skrevet af Eva Iversen

Læs mere om Eva Iversen
5 produkter
5 produkter
Vilde Øjne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vilde ØjneEva Iversen
232,36 DKK
Paperback
(1)
Vilde Øjne
Skriftserie for ny dansk litteratur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skriftserie for ny dansk litteraturJacob Skyggebjerg
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Skriftserie for ny dansk litteratur
To begravelser og en skilsmisse
To begravelser og en skilsmisseEva Iversen
199,95 DKK
Hæftet
(3)
To begravelser og en skilsmisse
Bedrag
BedragEva Iversen
249,95 DKK
Hæftet
(3)
Bedrag
Bedrag
BedragEva Iversen
149,95 DKK
EBOG
(3)
Bedrag

Mere om Eva Iversen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Eva Iversen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Iversen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bedrag" udgivet af Forlaget Gladiator - "To begravelser og en skilsmisse" i serien "Schade-bøgerne" udgivet af Gladiator¤Krabbesholm Højskole - "Skriftserie for ny dansk litteratur" udgivet af Vestjylland Højskole Forlag¤Gladiator - "Bedrag" udgivet af Gladiator

Eva Iversens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Eva Iversen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Eva Iversen fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Iversen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Eva Iversens "Bedrag"

Det er muligt at købe Eva Iversens "Bedrag" som ebog. "Bedrag" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Gladiator.

"To begravelser og en skilsmisse" af Eva Iversen

Det er muligt at købe Eva Iversens "To begravelser og en skilsmisse" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Iversens serie "Schade-bøgerne". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gladiator¤Krabbesholm Højskole.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Iversen