Bog & idéEva Jørholt

Bøger skrevet af Eva Jørholt

Læs mere om Eva Jørholt
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori

Mere om Eva Jørholt

Der findes mange bøger fra Eva Jørholt online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jørholts seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne medieteori" udgivet af Gyldendal - "Indledning - hovedlinjer i de sidste 25 års filmteori og -analysepraksis" udgivet af Medusa - "Spil den igen og igen og igen, Sam!" udgivet af Medusa - "Ind i filmen" udgivet af Medusa

Eva Jørholts bøger

Eva Jørholt har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Jørholts bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Jørholt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eva Jørholts "Klassisk og moderne medieteori"

"Klassisk og moderne medieteori" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Eva Jørholt "Indledning - hovedlinjer i de sidste 25 års filmteori og -analysepraksis"

Det er muligt at købe Eva Jørholts "Indledning - hovedlinjer i de sidste 25 års filmteori og -analysepraksis" som pdf. Endnu en af Eva Jørholt skønne bøger, som er værd at læse. Det er Medusa, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Jørholt