Bog & idéEva-Kristina Salameh

Bøger skrevet af Eva-Kristina Salameh

Læs mere om Eva-Kristina Salameh
2 produkter
2 produkter
Børn med flere sprog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn med flere sprogHelle Iben Bylander
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Børn med flere sprog
Flerspråkighet i skolan
Flerspråkighet i skolanEva-Kristina Salameh
519,95 DKK
HÆFTET
(0)
Flerspråkighet i skolan

Mere om Eva-Kristina Salameh

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Eva-Kristina Salameh. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Salameh.
Bøgerne fra Eva-Kristina Salameh tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Børn med flere sprog" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Flerspråkighet i skolan" udgivet af Natur & Kultur - "Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2 : pragmatik - teorier, utveckling och svårigheter" udgivet af Studentlitteratur

Bøger af Eva-Kristina Salameh

Du kan finde tre bøger af Eva-Kristina Salameh her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Salamehs bøger som hæftet. Salamehs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Børn med flere sprog" af Eva-Kristina Salameh

Hos Bog & idé er "Børn med flere sprog" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Eva-Kristina Salameh "Flerspråkighet i skolan"

Det er muligt at købe Eva-Kristina Salamehs "Flerspråkighet i skolan" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Natur & Kultur.
Detaljer
Fulde navn:
Eva-Kristina Salameh