Bog & idéEva Maagerø

Bøger skrevet af Eva Maagerø

Læs mere om Eva Maagerø
5 produkter
5 produkter
Læreboka : studier i ulike lærebokstekster
Læreboka : studier i ulike læreboksteksterNorunn Askeland
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Læreboka : studier i ulike lærebokstekster
Multimodal tekstkompetence
Multimodal tekstkompetenceEva Maagerø
219,95 DKK
EBOG
(2)
Multimodal tekstkompetence
At læse i alle fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
At læse i alle fagElise Seip Tønnnesen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
At læse i alle fag
Multimodal tekstkompetanse
Multimodal tekstkompetanseEva Maagerø
469,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Multimodal tekstkompetanse
Skrivelyst i fagene
Skrivelyst i fageneSusanne Karen Jacobsen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Skrivelyst i fagene

Mere om Eva Maagerø

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Eva Maagerø. På listen nedenfor ser du Maagerøs seneste udgivelser.
Bøgerne fra Eva Maagerø tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Norway : society and culture" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Multimodal tekstkompetence" i serien "Literacy & læring" udgivet af Klim - "Multimodal tekstkompetence " i serien "L&L" udgivet af Klim - "Å lese i alle fag" udgivet af Universitetsforlaget - "Multimodal tekstkompetanse" udgivet af Portal forlag - "Læreboka : studier i ulike lærebokstekster" udgivet af Akademika - "Skrivelyst i fagene" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "At læse i alle fag" i serien "Læsevejlederen" udgivet af Klim

Eva Maagerøs bøger

Eva Maagerø har otte bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Eva Maagerø fås i udvalgte formater. Eva Maagerø bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Norway : society and culture" af Eva Maagerø

"Norway : society and culture" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Eva Maagerø "Multimodal tekstkompetence"

Hos Bog & idé er "Multimodal tekstkompetence" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Multimodal tekstkompetence" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Maagerøs serie "Literacy & læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Maagerø