Bog & idéEva-Marie Møller

Bøger skrevet af Eva-Marie Møller

Læs mere om Eva-Marie Møller
3 produkter
3 produkter
Flygtningeskæbner
BOEGERTILSTAERKPRIS
FlygtningeskæbnerMads Christoffersen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Flygtningeskæbner
Oprør i Myanmar
BOEGERTILSTAERKPRIS
Oprør i MyanmarEva-Marie Møller
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Oprør i Myanmar
Oprør i Myanmar
OPRØR I MYANMAREva-Marie Møller
99,95 DKK
EBOG
(0)
OPRØR I MYANMAR

Mere om Eva-Marie Møller

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Eva-Marie Møller. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Møller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Oprør i Myanmar" udgivet af Mondogrande - "Generation Z" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Eva-Marie Møller

Eva-Marie Møller har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille Møllers bøger som hæftet. Bøgerne af Møller er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Oprør i Myanmar" af Eva-Marie Møller

Det er muligt at købe Eva-Marie Møllers "Oprør i Myanmar" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Mondogrande, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Generation Z" af Eva-Marie Møller

Det er muligt at købe Eva-Marie Møllers "Generation Z" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Eva-Marie Møller