Bog & idéEva Moll Ghin

Bøger skrevet af Eva Moll Ghin

Læs mere om Eva Moll Ghin
1 produkter
1 produkter
Offentlig styring
Offentlig styringEva Moll Sørensen
459,95 DKK
Hæftet
(1)
Offentlig styring

Mere om Eva Moll Ghin

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Eva Moll Ghin. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ghins bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styring og evaluering i den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "Offentlig styring" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal

Eva Moll Ghins bøger

Eva Moll Ghin har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun købe Ghins bøger som hæftet. Ghins bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Styring og evaluering i den offentlige sektor" af Eva Moll Ghin

Det er muligt at købe Eva Moll Ghins "Styring og evaluering i den offentlige sektor" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Offentlig styring" af Eva Moll Ghin

Det er muligt at købe Eva Moll Ghins "Offentlig styring" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Ghins serie "Statskundskab". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Moll Ghin