Bog & idéEva Naur Jensen & Anne-Dorte Bruun Nielsen

Bøger skrevet af Eva Naur Jensen & Anne-Dorte Bruun Nielsen

Læs mere om Eva Naur Jensen & Anne-Dorte Bruun Nielsen
1 produkter
1 produkter
Festskrift til Irene Nørgaard
BOEGERTILSTAERKPRIS
Festskrift til Irene NørgaardCaroline Adolphsen
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Festskrift til Irene Nørgaard

Mere om Eva Naur Jensen & Anne-Dorte Bruun Nielsen

Du kan kun købe en enkelt bog af Eva Naur Jensen & Anne-Dorte Bruun Nielsen her hos Bog & idé. Det er "Festskrift til Irene Nørgaard". Den er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eva Naur Jensen & Anne-Dorte Bruun Nielsens "Festskrift til Irene Nørgaard"

"Festskrift til Irene Nørgaard" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Endnu en af Eva Naur Jensen & Anne-Dorte Bruun Nielsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Naur Jensen & Anne-Dorte Bruun Nielsen