Bog & idéEva Riis

Bøger skrevet af Eva Riis

Læs mere om Eva Riis
3 produkter
3 produkter
Project Portfolio Management
Project Portfolio ManagementAnna Lund Jepsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Project Portfolio Management
Sprog som værktøj og legetøj
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog som værktøj og legetøjMarie Ludvigsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog som værktøj og legetøj
Valg der skaber viden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Valg der skaber videnClaus Nygaard
323,96 DKK
Indbundet
(0)
Valg der skaber viden

Mere om Eva Riis

Hvis du leder efter en bog af Eva Riis, kan du købe et bredt sortiment online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Riis' bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Eva Riis' bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal - "Sanseland" udgivet af Bazooka - "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af HansReitzels - "A Framework for Project Governance in Major Public IT Projects" i serien "Project Management for Achieving Change" udgivet af Roskilde University Press¤in cooperation with the Danish Project Management Association - "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Eva Riis

Eva Riis har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Eva Riis kommer i forskellige formater. Eva Riis bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Valg der skaber viden" af Eva Riis

Hos Bog & idé er "Valg der skaber viden" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Sanseland" af Eva Riis

Det er muligt at købe Eva Riis' "Sanseland" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Bazooka, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Riis