Bog & idéEva Silberschmidt Viala

Bøger skrevet af Eva Silberschmidt Viala

Læs mere om Eva Silberschmidt Viala
2 produkter
2 produkter
Mobning gentænkt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mobning gentænktInge Henningsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mobning gentænkt
Mobning
BOEGERTILSTAERKPRIS
MobningDorte Marie Søndergaard
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Mobning

Mere om Eva Silberschmidt Viala

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Eva Silberschmidt Viala. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Vialas bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mobning" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Mobning gentænkt" udgivet af Gyldendal - "Mobning" udgivet af Gyldendal

Mere om Eva Silberschmidt Vialas bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Eva Silberschmidt Viala hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Eva Silberschmidt Viala bøger i forskellige formater. Bøgerne af Viala er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eva Silberschmidt Vialas "Mobning"

Hos Bog & idé er "Mobning" tilgængelig som e-bog (epub2). Med "Mobning" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzels Forlag.

Eva Silberschmidt Viala "Mobning gentænkt"

Det er muligt at købe Eva Silberschmidt Vialas "Mobning gentænkt" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Silberschmidt Viala