Bog & idéEva Skogen (red.)

Bøger skrevet af Eva Skogen (red.)

Læs mere om Eva Skogen (red.)
1 produkter
1 produkter
Å være leder i barnehagen
Å være leder i barnehagenEva Skogen (red.)
809,95 DKK
Hæftet
(0)
Å være leder i barnehagen

Mere om Eva Skogen (red.)

Eva Skogen (red.) har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Å være leder i barnehagen". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Å være leder i barnehagen" af Eva Skogen (red.)

Det er muligt at købe Eva Skogen (red.)s "Å være leder i barnehagen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Skogen (red.)