Bog & idéEva Sørensen

Bøger skrevet af Eva Sørensen

Læs mere om Eva Sørensen
3 produkter
3 produkter
Netværksstyring
BOEGERTILSTAERKPRIS
NetværksstyringJacob Torfing
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Netværksstyring
Kommunalpolitisk lederskab
Kommunalpolitisk lederskabMads Thau
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunalpolitisk lederskab
Politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Politik og administrationJesper Dahl Kelstrup
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Politik og administration

Mere om Eva Sørensen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger fra Eva Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunalpolitisk lederskab" udgivet af Gyldendal - "Samarbejdsdrevet innovation i den offentlige sektor" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Offentlig styring som pluricentrisk koordination" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Samarbejdsdrevet innovation i praksis" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Politik og administration" udgivet af Gyldendal - "Samarbejdsdrevet innovation i den offentlige sektor" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Offentlig styring som pluricentrisk koordination" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Netværksstyring" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Styr på beskæftigelsespolitikken" udgivet af DJØF

Eva Sørensens bøger

Du kan finde ni bøger af Eva Sørensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Eva Sørensen fås i udvalgte formater. Sørensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Eva Sørensens "Kommunalpolitisk lederskab"

Hos Bog & idé er "Kommunalpolitisk lederskab" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Eva Sørensen "Samarbejdsdrevet innovation i den offentlige sektor"

"Samarbejdsdrevet innovation i den offentlige sektor" kan købes som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Sørensen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Sørensen