Bog & idéEva Terese Christiansen

Bøger skrevet af Eva Terese Christiansen

Læs mere om Eva Terese Christiansen
2 produkter
2 produkter
Kompetencer i dansk
Kompetencer i danskKaren Monrad
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Kompetencer i dansk
Kommunikationskritisk kompetence
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikationskritisk kompetenceMarianne Oksbjerg
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikationskritisk kompetence

Mere om Eva Terese Christiansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Eva Terese Christiansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Christiansens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikationskritisk kompetence" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Kompetencer i dansk" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Kompetencer i dansk " i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger af Eva Terese Christiansen

Du kan købe tre bøger af Eva Terese Christiansen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Christiansens bøger kommer blot som hæftet. Christiansens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Eva Terese Christiansens "Kommunikationskritisk kompetence"

"Kommunikationskritisk kompetence" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Seminarieserien". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Eva Terese Christiansen "Kompetencer i dansk"

Det er muligt at købe Eva Terese Christiansens "Kompetencer i dansk" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Christiansens serie "Seminarieserien". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Terese Christiansen