Bog & idéEva Zelander

Bøger skrevet af Eva Zelander

Læs mere om Eva Zelander
4 produkter
4 produkter
ADHD hos piger og kvinder
STREAM
ADHD hos piger og kvinder Lotta Borg Skoglund
219,95 DKK
Lydbog
(10)
ADHD hos piger og kvinder
Sort bælte i forældreskab
STREAM
Sort bælte i forældreskabLotta Borg Skoglund
219,95 DKK
Lydbog
(1)
Sort bælte i forældreskab
Emilie har hjemve
BOEGERTILSTAERKPRIS
Emilie har hjemveEva Zelander
82,96 DKK
Hardback
(2)
Emilie har hjemve
Alkoholiker
STREAM
AlkoholikerSøren Geckler
219,95 DKK
Lydbog
(0)
Alkoholiker

Mere om Eva Zelander

Eva Zelander har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Zelanders udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Komma på spil" i serien "De små grå" udgivet af Ajour - "Mindfulness i naturen" udgivet af Forlaget Pressto - "Emilie har hjemve" udgivet af Forlaget Pressto

Eva Zelanders bøger

Eva Zelander har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Eva Zelander kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Zelander er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Komma på spil" af Eva Zelander

"Komma på spil" er tilgængelig online som kort. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Zelander, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af serien "De små grå". Det er Ajour, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Mindfulness i naturen" af Eva Zelander

Det er muligt at købe Eva Zelanders "Mindfulness i naturen" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Forlaget Pressto, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Zelander