Bog & idéEvald Bundgård Iversen

Bøger skrevet af Evald Bundgård Iversen

Læs mere om Evald Bundgård Iversen
2 produkter
2 produkter
Sociologisk set
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologisk setMaria Bruun Bundgård
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologisk set
Din idræt C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Din idræt CSigne Højbjerre Larsen
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Din idræt C

Mere om Evald Bundgård Iversen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Evald Bundgård Iversen. På listen nedenfor ser du Iversens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Din idræt C / hjemmeside" udgivet af Gyldendal - "Din idræt C" udgivet af Gyldendal - "Sociologisk set" udgivet af Systime - "Sociologisk set" udgivet af Systime - "Kroppen i tykt og tyndt" udgivet af Systime - "Sociologisk set" udgivet af Systime

Evald Bundgård Iversens bøger

Evald Bundgård Iversen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Iversens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Iversen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Din idræt C / hjemmeside" af Evald Bundgård Iversen

Hos Bog & idé er "Din idræt C / hjemmeside" tilgængelig som website. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Iversen, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Din idræt C" af Evald Bundgård Iversen

Hos Bog & idé er "Din idræt C" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Evald Bundgård Iversen