Bog & idéEvan Hunter

Bøger skrevet af Evan Hunter

Læs mere om Evan Hunter
2 produkter
2 produkter
Mødre og døtre
Mødre og døtre - Bind 2Ed McBain
119,95 DKK
EBOG
(0)
Mødre og døtre - Bind 2
Hele banden og Nanny
Hele banden og NannyEd McBain
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hele banden og Nanny

Mere om Evan Hunter

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Evan Hunter. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Hunter.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fortrolige samtaler" i serien "Vintens paperbacks" udgivet af Vinten - "Hele banden og Nanny" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mødre og døtre - Bind 2" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Evan Hunters bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Evan Hunter hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan bestille Evan Hunter bøger i flere forskellige formater. Hunters bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Evan Hunters "Fortrolige samtaler"

"Fortrolige samtaler" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Hunters serie "Vintens paperbacks". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vinten.

Evan Hunter "Hele banden og Nanny"

"Hele banden og Nanny" er tilgængelig som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Hele banden og Nanny" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Evan Hunter