Bog & idéEvan Osnos

Bøger skrevet af Evan Osnos

Læs mere om Evan Osnos
2 produkter
2 produkter
Joe Biden: American Dreamer
Joe Biden: American DreamerEvan Osnos
189,95 DKK
Paperback
(0)
Joe Biden: American Dreamer
Joe Biden: American Dreamer
Joe Biden: American DreamerEvan Osnos
149,95 DKK
Paperback
(0)
Joe Biden: American Dreamer

Mere om Evan Osnos

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Evan Osnos. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Osnos.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Joe Biden: American Dreamer" udgivet af Bloomsbury Publishing - "Joe Biden: American Dreamer" udgivet af Bloomsbury Publishing

Evan Osnos' bøger

Du kan bestille to bøger af Evan Osnos her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille Osnos' bøger som paperback. Osnos' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Bloomsbury Publishing.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Evan Osnos' "Joe Biden: American Dreamer"

Hos Bog & idé er "Joe Biden: American Dreamer" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Bloomsbury Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Evan Osnos "Joe Biden: American Dreamer"

Hos Bog & idé er "Joe Biden: American Dreamer" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Bloomsbury Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Evan Osnos