Bog & idéEve Sangster

Bøger skrevet af Eve Sangster

Læs mere om Eve Sangster
2 produkter
2 produkter
Christmas Eve's Cookbook
Christmas Eve's CookbookEve Sangster
29,95 DKK
EBOG
(0)
Christmas Eve's Cookbook
Christmas Eve's Cookbook
Christmas Eve's CookbookEve Sangster
249,95 DKK
Paperback
(0)
Christmas Eve's Cookbook

Mere om Eve Sangster

Hvis du er på jagt efter en bog af Eve Sangster, har du et bredt sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sangsters seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Step-wise Guide to Academic Writing and Peer Review" udgivet af Saxo Publish - "Christmas Eve's Cookbook" udgivet af Saxo Publish - "Christmas Eve's Cookbook" udgivet af Saxo Publish

Mere om Eve Sangsters bøger

Du kan købe tre bøger af Eve Sangster her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Sangsters bøger kommer i samtlige formater. Sangsters bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Saxo Publish.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"The Step-wise Guide to Academic Writing and Peer Review" af Eve Sangster

Hos Bog & idé er "The Step-wise Guide to Academic Writing and Peer Review" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Saxo Publish, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Eve Sangster "Christmas Eve's Cookbook"

"Christmas Eve's Cookbook" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Christmas Eve's Cookbook" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Saxo Publish, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Eve Sangster