Bog & idéEzio Pillon

Bøger skrevet af Ezio Pillon

Læs mere om Ezio Pillon
3 produkter
3 produkter
Tværmedial markedskommunikation
Tværmedial markedskommunikationNana Emilie Grew
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Tværmedial markedskommunikation
Introduktion til digital marketing og tværmedial kommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til digital marketing og tværmedial kommunikationEzio Pillon
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til digital marketing og tværmedial kommunikation
Digital marketing og markedskommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Digital marketing og markedskommunikationNana Emilie Grew
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Digital marketing og markedskommunikation

Mere om Ezio Pillon

Ezio Pillon har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Pillon.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tværmedial markedskommunikation" udgivet af Gyldendal - "Sociale medier" udgivet af Gyldendal - "Digital marketing og markedskommunikation" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til digital marketing og tværmedial kommunikation" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ezio Pillon

Ezio Pillon har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Pillon som hæftet. Bøgerne af Pillon er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ezio Pillons "Tværmedial markedskommunikation"

Det er muligt at købe Ezio Pillons "Tværmedial markedskommunikation" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Ezio Pillon "Sociale medier"

Det er muligt at købe Ezio Pillons "Sociale medier" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ezio Pillon