Bog & idéFrank Molino og Julie Kyhl

Bøger skrevet af Frank Molino og Julie Kyhl

Læs mere om Frank Molino og Julie Kyhl
1 produkter
1 produkter
Professor Laurits, The Rock og Atomernes ABC
Professor Laurits, The Rock og Atomernes ABCFrank Molino og Julie Kyhl
339,95 DKK
Hardback
(0)
Professor Laurits, The Rock og Atomernes ABC

Mere om Frank Molino og Julie Kyhl

Frank Molino og Julie Kyhl har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Professor Laurits, The Rock og Atomernes ABC". Den er udgivet af Hasseris Midtby på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Professor Laurits, The Rock og Atomernes ABC" af Frank Molino og Julie Kyhl

"Professor Laurits, The Rock og Atomernes ABC" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Hasseris Midtby, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Frank Molino og Julie Kyhl fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Molino og Julie Kyhl