Bog & idéFranz Edelgart

Bøger skrevet af Franz Edelgart

Læs mere om Franz Edelgart
1 produkter
1 produkter
Sol stå stille i Gideon  Og Måne i Ajalons dal!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sol stå stille i Gideon Og Måne i Ajalons dal!Franz Edelgart
248,96 DKK
Hardback
(0)
Sol stå stille i Gideon Og Måne i Ajalons dal!

Mere om Franz Edelgart

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Franz Edelgart. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Edelgarts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sol stå stille i Gideon Og Måne i Ajalons dal!" udgivet af Historia - "Kul - en kilde til energi" i serien "Triple¤Fysik/kemi" udgivet af Malling Beck - "Kul - en kilde til energi " i serien "Triple. Fysik/kemi" udgivet af Malling Beck

Franz Edelgarts bøger

Du kan finde tre bøger af Franz Edelgart her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Edelgarts bøger kommer i samtlige formater. Franz Edelgart bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sol stå stille i Gideon Og Måne i Ajalons dal!" af Franz Edelgart

"Sol stå stille i Gideon Og Måne i Ajalons dal!" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Historia, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Franz Edelgart "Kul - en kilde til energi"

Hos Bog & idé er "Kul - en kilde til energi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Edelgarts serie "Triple¤Fysik/kemi". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Malling Beck.
Detaljer
Fulde navn:
Franz Edelgart