Bog & idéFrédéric Zumbiehl

Bøger skrevet af Frédéric Zumbiehl

Læs mere om Frédéric Zumbiehl
2 produkter
2 produkter
L’Ange exterminateur
L’Ange exterminateurFrédéric Zumbiehl
99,95 DKK
EBOG
(0)
L’Ange exterminateur
Titan
TitanFrédéric Zumbiehl
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Titan

Mere om Frédéric Zumbiehl

Der er kun én bog af Frédéric Zumbiehl tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Titan". Den er udgivet af SAGA Egmont på fre.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Titan" af Frédéric Zumbiehl

Hos Bog & idé er "Titan" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Titan" af Frédéric Zumbiehl med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på fre.

Endnu en af Frédéric Zumbiehl skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Frédéric Zumbiehl