Bog & idéFrederik Christian Sibbern

Bøger skrevet af Frederik Christian Sibbern

Læs mere om Frederik Christian Sibbern
1 produkter
1 produkter
Udaf Gabrielis's Breve til og fra Hjemmet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udaf Gabrielis's Breve til og fra HjemmetF. C. Sibbern
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Udaf Gabrielis's Breve til og fra Hjemmet

Mere om Frederik Christian Sibbern

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Frederik Christian Sibbern. Det er "Udaf Gabrielis's Breve til og fra Hjemmet". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Udaf Gabrielis's Breve til og fra Hjemmet" er desuden en del af serien "Danske klassikere bøger".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Frederik Christian Sibberns "Udaf Gabrielis's Breve til og fra Hjemmet"

"Udaf Gabrielis's Breve til og fra Hjemmet" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Sibberns serie "Danske klassikere bøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Sibbern, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Frederik Christian Sibbern