Bog & idéG. Vellejus Paterculus

Bøger skrevet af G. Vellejus Paterculus

Læs mere om G. Vellejus Paterculus
1 produkter
1 produkter
En kortfattet romersk verdenshistorie
En kortfattet romersk verdenshistorieVelleius Paterculus
179,95 DKK
Hæftet
(0)
En kortfattet romersk verdenshistorie

Mere om G. Vellejus Paterculus

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af G. Vellejus Paterculus. Bogen har titlen "En kortfattet romersk verdenshistorie". Den er publiceret af Museum Tusculanum på dansk. "En kortfattet romersk verdenshistorie" er desuden en del af serien "Studier fra sprog- og oldtidsforskning".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En kortfattet romersk verdenshistorie" af G. Vellejus Paterculus

Hos Bog & idé er "En kortfattet romersk verdenshistorie" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Studier fra sprog- og oldtidsforskning". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanum.

Dette er en også en skøn bog fra Vellejus Paterculus, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
G. Vellejus Paterculus