Bog & idéGabriel Tallent

Bøger skrevet af Gabriel Tallent

Læs mere om Gabriel Tallent
1 produkter
1 produkter
Min kæreste elskling
BOEGER50SP
Min kæreste elsklingGabriel Tallent
50,00 DKK
Indbundet
(19)
Min kæreste elskling

Mere om Gabriel Tallent

Der er flere bøger af Gabriel Tallent online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Tallent.
Bøgerne fra Gabriel Tallent kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Min kæreste elskling" udgivet af Hr. Ferdinand - "My Absolute Darling" udgivet af Fourth Estate - "My Absolute Darling" udgivet af Fourth Estate

Gabriel Tallents bøger

Du kan bestille tre bøger af Gabriel Tallent her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan bestille Gabriel Tallent bøger i flere formater. Tallents bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gabriel Tallents "Min kæreste elskling"

Det er muligt at købe Gabriel Tallents "Min kæreste elskling" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Hr. Ferdinand, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"My Absolute Darling" af Gabriel Tallent

Det er muligt at købe Gabriel Tallents "My Absolute Darling" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Fourth Estate, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Gabriel Tallent