Bog & idéGabriela Bustelo

Bøger skrevet af Gabriela Bustelo

Læs mere om Gabriela Bustelo
1 produkter
1 produkter
Veo veo
Veo veoGabriela Bustelo
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Veo veo

Mere om Gabriela Bustelo

Gabriela Bustelo har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Veo veo". Den er udgivet af SAGA Egmont på spa. "Veo veo" er desuden tilknyttet serien "Contemporary drama".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Veo veo" af Gabriela Bustelo

"Veo veo" er tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Veo veo" af Gabriela Bustelo med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Bustelos serie "Contemporary drama". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

Endnu en af Gabriela Bustelo fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gabriela Bustelo