Bog & idéGabriele Handl

Bøger skrevet af Gabriele Handl

Læs mere om Gabriele Handl
1 produkter
1 produkter
Iceland: 63 selected walks on the "Island of Fire and Ice"
Iceland: 63 selected walks on the "Island of Fire and Ice"Gabriele Handl
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Iceland: 63 selected walks on the "Island of Fire and Ice"

Mere om Gabriele Handl

Du kan kun finde en enkelt bog af Gabriele Handl her hos Bog & idé. Bogen hedder "Iceland". Den er udgivet af Rother walking guide på sproget kan ikke bestemmes. "Iceland" er desuden tilknyttet serien "Rother Walking Guide".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gabriele Handls "Iceland"

Det er muligt at købe Gabriele Handls "Iceland" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Handls serie "Rother Walking Guide". Det er Rother walking guide, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes.

Dette er en også en skøn bog fra Handl, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gabriele Handl