Bog & idéGaëlle Tertrais

Bøger skrevet af Gaëlle Tertrais

Læs mere om Gaëlle Tertrais
1 produkter
1 produkter
Min lille messebog
Min lille messebogGaëlle Tertrais
79,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Min lille messebog

Mere om Gaëlle Tertrais

Gaëlle Tertrais har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Min lille messebog". Det er Ansgarstiftelsen, der har udgivet den på dansk. "Min lille messebog" er desuden en del af serien "Den gode hyrde bøgerne".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Min lille messebog" af Gaëlle Tertrais

Hos Bog & idé er "Min lille messebog" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Tertrais' serie "Den gode hyrde bøgerne". Det er Ansgarstiftelsen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Tertrais, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Gaëlle Tertrais