Bog & idéGaétan Soucy

Bøger skrevet af Gaétan Soucy

Læs mere om Gaétan Soucy
1 produkter
1 produkter
DEN LILLE PIGE DER HOLDT FOR MEGET AF TÆ
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille pige der holdt for meget af tændstikkerGaétan Soucy
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Den lille pige der holdt for meget af tændstikker

Mere om Gaétan Soucy

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Gaétan Soucy. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Soucy.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lille pige der holdt for meget af tændstikker" i serien "Rævens sorte bibliotek." udgivet af Politisk Revy - "Den lille pige der holdt for meget af tændstikker" i serien "Rævens sorte bibliotek." udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger af Gaétan Soucy

Du kan finde to bøger af Gaétan Soucy her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Soucy fås blot som hæftet. Soucys bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gaétan Soucys "Den lille pige der holdt for meget af tændstikker"

"Den lille pige der holdt for meget af tændstikker" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Soucys serie "Rævens sorte bibliotek.". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politisk Revy.

"Den lille pige der holdt for meget af tændstikker" af Gaétan Soucy

"Den lille pige der holdt for meget af tændstikker" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Soucys serie "Rævens sorte bibliotek.". Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gaétan Soucy