Bog & idéGail Schofield

Bøger skrevet af Gail Schofield

Læs mere om Gail Schofield
1 produkter
1 produkter
Zakynthos
ZakynthosGail Schofield
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
Zakynthos

Mere om Gail Schofield

Der er en del bøger skrevet af Gail Schofield til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Schofields nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Zakynthos (Zante)" udgivet af Sunflower Books - "Zakynthos" i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books - "Zakynthos (Zante): Complete Guide with Walks " i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books

Bøger skrevet af Gail Schofield

Gail Schofield har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Gail Schofield fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Schofield skrevet i serier, og så er bøgerne udgivet af Sunflower Books.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gail Schofields "Zakynthos (Zante)"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Gail Schofield. Det er Sunflower Books, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Zakynthos" af Gail Schofield

"Zakynthos" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Sunflower Landscapes". Det er Sunflower Books, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Gail Schofield