Bog & idéGarbi Schmidt m.fl.

Bøger skrevet af Garbi Schmidt m.fl.

Læs mere om Garbi Schmidt m.fl.
1 produkter
1 produkter
Interkulturel pædagogik
Interkulturel pædagogikGarbi Schmidt m.fl.
69,95 DKK
Hæftet
(1)
Interkulturel pædagogik

Mere om Garbi Schmidt m.fl.

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Garbi Schmidt m.fl.. Bogen hedder "Interkulturel pædagogik". Den er publiceret af KvaN på dansk. "Interkulturel pædagogik" er desuden en del af serien "KvaN".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Garbi Schmidt m.fl.s "Interkulturel pædagogik"

Hos Bog & idé er "Interkulturel pædagogik" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i m.fl.s serie "KvaN". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af KvaN.

Dette er en også en fantastisk bog fra m.fl., som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Garbi Schmidt m.fl.