Bog & idéGardenia Robinson

Bøger skrevet af Gardenia Robinson

Læs mere om Gardenia Robinson
1 produkter
1 produkter
Brazil Handbook
Brazil HandbookGardenia Robinson
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
Brazil Handbook

Mere om Gardenia Robinson

Hvis du søger en bog af Gardenia Robinson, tilbyder vi et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Robinson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Brazil Handbook" udgivet af Footprint Travel Guides - "Brazil Handbook" i serien "Footprint Handbooks" udgivet af Footprint Travel Guides

Gardenia Robinsons bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Gardenia Robinson hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan finde Gardenia Robinson bøger i forskellige formater. Robinsons bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Footprint Travel Guides.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Brazil Handbook" af Gardenia Robinson

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Robinson, kan du godt glæde dig. Det er Footprint Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Brazil Handbook" af Gardenia Robinson

Det er muligt at købe Gardenia Robinsons "Brazil Handbook" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Footprint Handbooks". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Footprint Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Gardenia Robinson