Bog & idéGareth Morgan

Bøger skrevet af Gareth Morgan

Læs mere om Gareth Morgan
1 produkter
1 produkter
Organisasjonsbilder : innføring i organisasjonsteori  (2.utg.)
Organisasjonsbilder : innføring i organisasjonsteori (2.utg.)Gareth Morgan
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Organisasjonsbilder : innføring i organisasjonsteori (2.utg.)

Mere om Gareth Morgan

Du kan kun købe en enkelt bog af Gareth Morgan her hos Bog & idé. Det er "Organisasjonsbilder : innføring i organisasjonsteori (2.utg.)". Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet den på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gareth Morgans "Organisasjonsbilder : innføring i organisasjonsteori (2.utg.)"

Det er muligt at købe Gareth Morgans "Organisasjonsbilder : innføring i organisasjonsteori (2.utg.)" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.

Endnu en af Gareth Morgan skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gareth Morgan