Bog & idéGary C. Schoenwolf

Bøger skrevet af Gary C. Schoenwolf

Læs mere om Gary C. Schoenwolf
1 produkter
1 produkter
Larsens Human embryologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Larsens Human embryologiGary C. Schoenwolf
305,96 DKK
Indbundet
(0)
Larsens Human embryologi

Mere om Gary C. Schoenwolf

Der er kun én bog af Gary C. Schoenwolf tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Larsens Human embryologi". Den er udgivet af FADL's Forlag A/S på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Larsens Human embryologi" af Gary C. Schoenwolf

Hos Bog & idé er "Larsens Human embryologi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag A/S.

Dette er en også en skøn bog fra Schoenwolf, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Gary C. Schoenwolf