Bog & idéGary Snyder

Bøger skrevet af Gary Snyder

Læs mere om Gary Snyder
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om Gary Snyder

Der er flere bøger skrevet af Gary Snyder til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Snyder.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig - "Skildpaddeøen " i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureau

Bøger skrevet af Gary Snyder

Gary Snyder har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Gary Snyder bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Snyder opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny Jord 3-4" af Gary Snyder

Hos Bog & idé er "Ny Jord 3-4" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.

"Ny Jord" af Gary Snyder

"Ny Jord" er tilgængelig online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Gary Snyder