Bog & idéGaura Nitai Das

Bøger skrevet af Gaura Nitai Das

Læs mere om Gaura Nitai Das
1 produkter
1 produkter
Den lille bog om selvdisciplin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille bog om selvdisciplinGaura Nitai Das
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Den lille bog om selvdisciplin

Mere om Gaura Nitai Das

Gaura Nitai Das har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Den lille bog om selvdisciplin". Den er publiceret af Hare Krishna Temple på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gaura Nitai Das' "Den lille bog om selvdisciplin"

Hos Bog & idé er "Den lille bog om selvdisciplin" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hare Krishna Temple.

Dette er en også en skøn bog fra Das, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gaura Nitai Das