Bog & idéGayatri Chakravorty Spivak

Bøger skrevet af Gayatri Chakravorty Spivak

Læs mere om Gayatri Chakravorty Spivak
1 produkter
1 produkter
Strejke
StrejkeRosa Luxemburg
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Strejke

Mere om Gayatri Chakravorty Spivak

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Gayatri Chakravorty Spivak. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Spivak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strejke" udgivet af Antipyrine - "Monsieur Antipyrine #2" udgivet af Antipyrine

Bøger af Gayatri Chakravorty Spivak

Der er to tilgængelige udgivelser af Gayatri Chakravorty Spivak hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Spivaks bøger kommer blot som hæftet. Spivaks bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Antipyrine.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Strejke" af Gayatri Chakravorty Spivak

Hos Bog & idé er "Strejke" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.

Gayatri Chakravorty Spivak "Monsieur Antipyrine #2"

Hos Bog & idé er "Monsieur Antipyrine #2" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Antipyrine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gayatri Chakravorty Spivak