Bog & idéGayle Wilson

Bøger skrevet af Gayle Wilson

Læs mere om Gayle Wilson
1 produkter
1 produkter
En upassende forbindelse
En Upassende ForbindelseGayle Wilson
29,95 DKK
EBOG
(0)
En Upassende Forbindelse

Mere om Gayle Wilson

Der er kun én bog af Gayle Wilson tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "En upassende forbindelse". Den er udgivet af Harlequin på dansk. "En upassende forbindelse" er desuden en del af serien "Bestseller¤Harlequin historisk¤Society-sladder".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gayle Wilsons "En upassende forbindelse"

"En upassende forbindelse" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Bestseller¤Harlequin historisk¤Society-sladder". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harlequin.

Dette er en også en fantastisk bog fra Wilson, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gayle Wilson