Bog & idéGeert Alex Nielsen

Bøger skrevet af Geert Alex Nielsen

Læs mere om Geert Alex Nielsen
3 produkter
3 produkter
Gensyn med Ishøj
Gensyn med IshøjGeert Alex Nielsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Gensyn med Ishøj
Familiebilleder
FamiliebillederGeert Alex Nielsen
79,95 DKK
Paperback
(1)
Familiebilleder
Gensyn med Ishøj
Gensyn med IshøjGeert Alex Nielsen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Gensyn med Ishøj

Mere om Geert Alex Nielsen

Geert Alex Nielsen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Familiebilleder klassesæt" udgivet af Samfundslitteratur - "Familiebilleder" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Geert Alex Nielsens bøger

Geert Alex Nielsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Nielsens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Familiebilleder klassesæt" af Geert Alex Nielsen

Det er muligt at købe Geert Alex Nielsens "Familiebilleder klassesæt" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Geert Alex Nielsen "Familiebilleder"

Hos Bog & idé er "Familiebilleder" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Geert Alex Nielsen