Bog & idéGeert Allermand

Bøger skrevet af Geert Allermand

Læs mere om Geert Allermand
2 produkter
2 produkter
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
399,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Ind i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i praksisClaus Bo Jørgensen
314,96 DKK
(0)
Ind i praksis

Mere om Geert Allermand

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Geert Allermand. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Allermands nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ind i praksis" udgivet af Akademisk Forlag - "Ind i praksis" udgivet af Praxis

Bøger af Geert Allermand

Der er to tilgængelige udgivelser af Geert Allermand hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Geert Allermand fås i flere forskellige formater. Allermands bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ind i praksis" af Geert Allermand

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Allermand, kan du godt glæde dig. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Ind i praksis" af Geert Allermand

"Ind i praksis" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Praxis, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Geert Allermand