Bog & idéGeir Aaserud

Bøger skrevet af Geir Aaserud

Læs mere om Geir Aaserud
1 produkter
1 produkter
Barnehagelæreren som politisk aktør
Barnehagelæreren som politisk aktørGeir Aaserud
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Barnehagelæreren som politisk aktør

Mere om Geir Aaserud

Geir Aaserud har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Aaserud.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Barnehagelæreren : en verdibygger" udgivet af Fagbokforlaget - "Barnehagelæreren som politisk aktør" udgivet af Fagbokforlaget

Bøger skrevet af Geir Aaserud

Der er to tilgængelige bøger af Geir Aaserud hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Aaserud fås bare som hæftet. Aaseruds bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Fagbokforlaget.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Barnehagelæreren : en verdibygger" af Geir Aaserud

Hos Bog & idé er "Barnehagelæreren : en verdibygger" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

Geir Aaserud "Barnehagelæreren som politisk aktør"

"Barnehagelæreren som politisk aktør" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Geir Aaserud